Mijn achtergrond

Mijn naam is Jean-Claude Salgueira, geboren in 1970 in Frankrijk. In de periode 2009 – 2011 heb ik de tweejarige opleiding Foundations of Western Medicine gevolgd bij Shenzhou Open University of Traditional Chinese Medicine in Amsterdam. In 2011- 2012 studeerde ik, eveneens bij Shenzhou, Foundations of Chinese Medicine. Daarnaast deed ik de opleiding Shiatsu Massage bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai in Nijmegen. In 2012 – 2014 heb ik mijn opleiding Acupunctuur bij Shenzhou gevolgd en ben afgestudeerd als acupuncturist.

In 2014- 2015 heb ik een aantal seminars gevolgd en mijn kennis aangevuld met Bioresonantie. Deze techniek pas ik ook toe in combinatie met de Chinese geneeswijze.

Middels verdiepingsseminars en opleidingen werk ik aan verfijning van mijn vaardigheden. Voorbeelden hiervan zijn ooracupunctuur en in 2015-2016 de Toyohari acupunctuur opleiding bij de European branch of the Toyohari Association, in Amsterdam.

02

 

 

 

Als Acupuncturist en Bioresonantie therapeut probeer ik telkens weer om de kennis die ik opgebouwd heb toe te passen op een holistische manier. Ik zal dan ook vaak acupunctuur combineren met bioresonantie en shiatsu. Middels deze drie technieken  probeer ik om de kern van het probleem te bereiken. U bent welkom in mijn praktijk in Ede of Zwolle waar ik werkzaam ben als Acupuncturist en Bioresonantie therapeut.